Select Page

Recorregut ER

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Amb un recorregut de 5 Km, 650 +, 150 – i rampes amb més del 40% en algunes parts, la ELECTRIC RACE, segueix l’exigent i entretingut recorregut de la xarxa elèctrica des de L’Ametlla del Vallès fins al cim del Puiggraciós.

Animeu-vos a participar i a superar el rècord de la prova. Us esperem!!

 

[/vc_column_text][vc_column_text]Per descarregar-te el track a Wikiloc fes clic sobre de la imatge.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Data: Disasabte 10 de juny de 2017

Sortida: Piscines Municipals Ca l’Arenys

Hora de sortida: 18:00 h

Lliurament de dorsals: De 16,00 a 17,30 h

Distancia: 5 km

Avituallaments: 3

Desnivell (+) positiu: 650 aprox

Desnivell(-) negatiu: 150 aprox

Alçada mínima: 270 metres

Alçada máxima: 803 metres

Arribada: Cim del Puiggraciós

Avituallament líquid: km 1,5 i 4

Avituallament sòlid i liquid: km 5

Serveis: Guarda-roba, avituallaments, assistència mèdica, assegurança de responsabilitat civil, assegurança d’accidents, trofeus per als 3 primers classificats masculins i femenins i tubular multifunció de regal.

 

Preu: 12 €[/vc_column_text][vc_empty_space height=”32px”][vc_empty_space height=”32px”][vc_column_text]Recordar omplir el full de descàrrega i lliurar-lo al recollir el dorsal.

FULL DESCARREGA ER[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row]