1r) La cursa per muntanya PUIGGRACIÓS VERTICAL tindrà lloc el dissabte 3 de juliol de 2021.

2n) Podran participar totes aquelles persones majors de 18 anys, fins a completar un màxim de 100 participants. L’edat mínima serà de 16 anys. Serà responsabilitat de cada participant el tenir una forma física adequada per a la realització d’aquesta

3r) Tot el recorregut estarà abalisat amb cintes de color vermell i blanc i marques de guix a terra. La distància des de les Piscines de Ca l’Arenys d’on inicia la cronoescalada, fins al cim del Puiggraciós on finalitza, és de 5 Km amb un D+ aproximat de 700 m i un D- aproximat 175 m.

4t) L’organització disposarà dos avituallaments líquids situats en els punts quilomètrics 3,2 i 4 aproximadament. D’altra banda, en finalitzar la prova al Km 5 tots els participants podran gaudir d’un tenteempié a la zona d’arribada.

5è) A les 18:00 h es donarà la sortida individualment cada 20 segons. El lloc de sortida serà al carrer Figaró a prop de les Piscines Municipals de Ca l’Arenys (Carrer de Ca l’Arenys, s/n). L’ordre de sortida serà del dorsal més baix al més alt. Cada participant tindrà assignada una hora de sortida. Aquesta li serà comunicada en el moment de retirar el dorsal. El cronòmetre de sortida, es posarà en marxa estigui o no el participant en la línia de sortida.

6è) Tot corredor que sigui agafat per un altre i li sigui demanat el pas té l’obligació de deixar-se avançar, el no compliment d’aquesta norma suposarà la desqualificació de la prova.

7è) Un cop assolida la meta al Santuari del Puiggraciós, ja fora de cursa, el retorn al punt de partida cada participant ho fará pels seus propis mitjans.

8è) L’organització de la prova podrà desqualificar a aquells participants que no segueixin el traçat abalisat, que no compleixin el reglament o que no respectin l’entorn natural. És obligatori dipositar les escombraries en els punts de recollida col·locats en els avituallaments. El no fer-ho, conclourà en la desqualificació de la prova i en una multa econòmica.

9è) Per les característiques de la prova i en funció de les condicions meteorològiques previstes per a aquest dia, l’organització es reserva el dret de modificar parcialment o totalment el recorregut, i fins i tot, anul·lar la prova, per tal de garantir la seguretat dels participants. En aquest cas, els participants no tindran dret al reemborsament de la quota d’inscripció, però si als obsequis commemoratius de la prova i al tenteempié.

10è) En els avituallaments del km 3,2 comptara amb farmaciola de primers auxilis i al Km 4 es trobarà l’ambulància.

11è) Les inscripcions es realitzaran online i l’import serà de 10 €

12è) El pagament de la inscripció inclou: Assegurançá d’accidents i RC, cronometratge, ambulància, un avituallamens líquid durant el transcurs de la prova, avituallament líquid i sòlid al finalitzar la prova i regal.

13è) El lliurament de dorsals es realitzarà a les Piscines Municipals de Ca l’Arenys des de les 16 h fins a les 17:30. Per a la recollida del dorsal s’haurà de presentar DNI o document identificatiu.

14è) És aconsellable beure en els avituallaments, els participants hauran de valorar la possibilitat de portar avituallament líquid i/o sòlid addicional.

15è) Categories i premis: Masculí (1r, 2n i 3r classificat) i femení (1a, 2a i 3a classificada)

16è) Amb la inscripció, els participants autoritzen a l’organització, la lliure i gratuïta utilització de les imatges i vídeos gravats durant el transcurs de la prova, per a la seva publicació a la web i promoció de l’esdeveniment.

17è) Tots els participants, pel fet d’inscriures, declaren conèixer i acceptar el present reglament amb les seves respectives responsabilitats.

18è) L’organització de 480RUN declina tota responsabilitat física o moral que puguin patir els participants com a conseqüència de l’activitat, abans, durant i després de l’esdeveniment.